Ciolacu, la discuțiile cu protestatarii: măsurile privind reducerea evaziunii fiscale compun linia roșie peste care nu putem trece Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat luni că vor continua discuțiile cu protestatarii transportatori și fermieri. Negociem în continuare cu bună-credință cu protestatarii, a spus șeful Guvernului.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a avut luni o întâlnire de lucru cu miniștrii implicați în negocierile cu transportatorii și fermierii protestatari. Scopul discuțiilor a fost urgentarea elaborării de acte normative care să transpună în practică soluțiile convenite de cele două părți prin procesele-verbale încheiate.

„Membrii Executivului au prezentat modul în care prioritizează aceste proiecte legislative, astfel încât în următoarele ședințe de Guvern să fie adoptate primele hotărâri de guvern și ordine de ministru cuprinzând măsurile concrete agreate în sprijinul fermierilor și al transportatorilor”, a comunicat Guvernul după întâlnire.
Marcel Ciolacu a stabilit limita privind negocierile cu transportatorii.
„Negociem în continuare cu bună-credință cu protestatarii. Avem o totală disponibilitate la dialog, totul până la măsurile privind reducerea evaziunii fiscale. Aceasta este linia roșie peste care nu putem trece”, a transmis Marcel Ciolacu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.