Ședință de urgență în Camera Deputaților convocată de Simonis pentru „a respinge inițiativele toxice ale unor parlamentari” Recomandat

Președintele interimar al Camerei Deputaților Alfred Simonis a convocat în regim de urgență plenul Camerei Deputaților. Decizia a fost luată ca urmare a apariției unui proiect legat de Ținutul Secuiesc.

„Am convocat de urgență plenul Camerei Deputaților pentru mâine, 28 decembrie, la propunerea președintelui PSD Marcel Ciolacu, pentru a respinge inițiativele toxice ale unor parlamentari afiliați grupului UDMR privind așa zisa autonomie a Ținutului Secuiesc și separarea cetățenilor români pe criterii etnice”, a explicat Simonis.

Președintele interimar al Camerei Deputaților a avut un mesaj pentru parlamentarii AUR.
„Este cel puțin revoltător că membrii AUR s-au opus astăzi în Biroul Permanent acestei proceduri necesare pentru a pune capăt unor teme care nu își au locul în societate. Ori nu înțeleg procedurile parlamentare, ori vor să speculeze în mod populist acest subiect. Deși nu am mari așteptări de la AUR, îi aștept mâine să vină să voteze respingerea acestor propuneri toxice. Altfel, vor demonstra încă o dată că nu sunt în stare să ofere românilor decât scandal și urlete”, a precizat Simonis.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.