Scandaluri pe bandă rulantă în Parlament provocate de opoziție. Ciolacu: Sarcina mea e să mă asigur că banii ajung unde trebuie Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu a comentat ultimele scandaluri din Parlament provocate de opoziție. Dacă scandalul este prețul pe care a trebuit să-l plătesc eu, ca premier, îmi asum, sarcina mea este să mă asigur că banii din buget ajung acolo unde e nevoie, a explicat Ciolacu.

Declarația a fost făcută după aprobarea bugetului pentru anul viitor.
„Mă bucur că avem bugetul pe 2024 votat de Parlament cu aproape 300 de voturi, deoarece de acest buget depind veniturile a peste 12 milioane de români, venituri care cresc anul viitor. Dacă scandalul din Parlament este prețul pe care a trebuit să-l plătesc eu, ca premier, pentru ca pensionarii să-și primească la timp pensiile indexate, îmi asum această problemă fără nicio ezitare”, a declarat Marcel Ciolacu.
Premierul a susținut că obiectivul său este să se asigure că „în 2024 banii din buget ajung acolo unde este nevoie”.
„Acest buget oferă garanția că vom continua în același timp șantierele de autostrăzi, că putem pălăti mai bine dascălii, că vom avea medicamente și servicii medicale mai bune”, a precizat Ciolacu.
Reprezentanții AUR au făcut scandal în Parlament și, printre altele, l-au împiedicat pe premier să vorbească în plen.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.