Gabriel Zetea: este un buget care oferă cele mai multe fonduri pentru educație din istorie Recomandat

Dezbateri aprinse au avut loc în Parlament pe marginea bugetului 2024. Deputatul PSD Gabriel Zetea le-a cerut colegilor să aprindă luminile de la telefon astfel încât „parlamentarii USR să își găsească principiile pierdute”.

„La dezbaterea proiectului bugetului de stat pentru anul 2024 am cerut, de la tribuna Parlamentului, ca toți colegii mei din sală să aprindă luminițele pentru a-i ajuta pe colegii de la USR să își caute principiile pierdute. Pentru că toate principiile se termină pentru USR atunci când văd DNA pe interior. Este trist că la cea mai importantă dezbatere economică dintr-o democrație a participat un partid care respinge tocmai principiile fundamentale ce țin de respectarea statului de drept și de independența justiției”, a explicat Gabriel Zetea.
Liderii opoziției sunt acuzați că vor să strângă relațiile cu Rusia și China. „A fost dificil să avem o dezbatere pe teme economice serioase cu un partid al cărui lider, fost președinte și actual deschizător de listă la europarlamentare declară că România ar trebui să dezvolte relații economice cu Rusia și China! Asta declara Barna în august 2019, iar acum este numărul 1 pe viitoarea listă cu care USR vrea să intre în europarlamentare. Bugetul propus de premierul Marcel Ciolacu și coaliția la guvernare NU conține nicio apropiere de Rusia și China ci conține bani de pensii, de investiții majore, este un buget care oferă cele mai multe fonduri pentru educație din istorie”, a precizat Zetea.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.