Ministrul Raluca Turcan a plecat în SUA Recomandat

Ministrul Culturii, Raluca Turcan, a plecat într-o vizită de șase zile în SUA. Ministerul Culturii a anunțat că vizita se desfășoară în perioada 26 noiembrie – 2 decembrie, 2023.

La Washington, Raluca Turcan se va întâlni cu reprezentanți ai Congresului American, ai Departamentului de Stat American, precum și cu profesioniști din domeniul cultural și academic din capitala americană. și reprezentanți ai industriei de film, a transmis ministerul.

„Printre evenimentele programate se numără și o întâlnire specială cu comunitatea de români din Washington D.C., participarea la Reuniunea Consulilor Onorifici, organizată de Ambasada României în Statele Unite, precum și la Gala „Alianța”, un eveniment dedicat diplomației și comunității românești din Statele Unite. De asemenea, ministrul culturii va fi prezent la concertele susținute de Corul Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin” la Catedrala Națională și la Congresul American, în contextul turneului aniversar al corului în Statele Unite ale Americii”, a precizat Ministerul Culturii.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.