Ministrul Transportului cere conducerii CFR Infrastructură să grăbească lucrarea de pe linia de cale ferată Apața-Cața Recomandat

Ministrul Transportului, Sorin Grindeanu, a cerut conducerii CFR Infrastructură să grăbească lucrarea de pe linia de cale ferată Apața-Cața. În caz contrar, ministrul anunță măsuri dure.

Sectorul Apața-Cața din județul Brașov face parte din Coridorul feroviar Rin- Dunăre

„Progres extrem de slab pe șantierul liniei de cale ferată Apața-Cața (28,2 km), parte a Coridorului feroviar Rin- Dunăre. Contractul, semnat în anul 2020, a ajuns la doar 17,5 % progres fizic și în continuare se prefigurează întârzieri. Am solicitat conducerii CFR Infrastructură să ia toate măsurile necesare pentru ca lucrările de reabilitare să se finalizeze la sfârșitul anului viitor”, a comunicat Grindeanu, pe Facebook.

Ministrul Transportului îi amenință pe constructori cu sancțiuni dure.

„În cazul în care situația nu se îmbunătățește, mă aștept să fie aplicate sancțiuni contractuale dure. Este un proiect important pentru transportul feroviar românesc și european pe care Asocierea de constructori greci, francezi și români trebuie să îl trateze cu maximă seriozitate”, a precizat Sorin Grindeanu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.