Delegaţie a UDJG participă la un simpozion care se desfăşoară la Bălţi Recomandat

23 udj 23 udj

O delegaţie a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, condusă de domnul Prorector Silvius Stanciu participă zilele acestea la simpozionul „Tradiţie şi performanţă în educaţia europeană. Dezvoltarea parteneriatelor educaţionale între Universitatea «Dunărea de Jos» din Galaţi şi instituţii de învăţământ din Republica Moldova, cu sprijinul autorităţilor publice locale şi raionale”, care se desfăşoară în Republica Moldova, la sediul Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi.
Marţi, 22 noiembrie, a avut loc o întâlnire de lucru cu conducerea Universităţii de Stat „Alecu Russo” din Bălţi, în cadrul căreia au fost abordate aspecte legate de bunele practici educaţionale şi de cercetare în cele două instituţii, parteneriate educaţionale şi de cercetare.
Delegaţia universităţii noastre va participa astăzi la un simpozion la care sunt aşteptate 65 de persoane, reprezentanţi ai Consulatului României la Bălţi, preşedinţi şi vicepreşedinţi de raioane, şefi de direcţii raionale şi alţi invitaţi, factori de decizie din mai multe raioane din Regiunea de Nord a Republicii Moldova. Întâlnirea face parte din campania „Parteneriat pentru performanţa educaţională” de promovare a ofertei educaţionale şi de cercetare a Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, cea mai mare instituţie academică din Regiunea de Sud-Est a României.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.