Un minigrant câştigat la UDJG Recomandat

18 papa 18 papa

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi a câştigat un minigrant la a IV-a ediţie a sesiunii de mini-granturi, în programul JA Universitatea Antreprenorială, derulat cu susţinerea Romanian-American Foundation, prin doamna conferenţiar universitar ec. dr. ing. Papadatu Carmen-Penelopi, de la Departamentul Inginerie Mecanică din cadrul Facultăţii de Inginerie. Proiectul se va desfăşura cu acordul Conducerii Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi şi a Facultăţii de Inginerie.
Titlul proiectului depus în concurs de doamna conf. ec.dr.ing. Papadatu Carmen-Penelopi şi câştigător este: Creşterea relevanţei învăţământului tehnic şi creativ în relaţie cu dezvoltarea personală a tinerilor defavorizaţi (Best Education of Students for Technical Studies).
Prin Laboratorul de Comunicare, Creativitate inginerească şi Formare creat la Hub-ul Digital al Facultăţii de Inginerie, în sala AN112 şi online, se va urmări pregătirea tinerilor şi încurajarea tinerilor defavorizaţi să-şi dezvolte spiritul creativ prin proiecte (Plan de Afaceri, Studii de Fezabilitate) şi participarea la workshopul final - care va fi un concurs cu premii, cu două secţiuni: 1. Plan de afaceri; 2. Crearea unei pagini web (magazin virtual).
Un alt element de originalitate ar fi modul de raportare statistică a vânzărilor respective, a stocurilor rămase, care pot fi actualizate, prin programe informatice specifice, create de studenţii de la Master la specializarea: Tehnologii avansate ale informaţiei, care sunt voluntari în acest proiect.
Pentru a promova aceste abilităţi de a crea un magazin web, s-ar putea organiza un atelier şi un concurs de proiecte web, cu sprijinul studenţilor masteranzi de la F.A.C.I.E.E..
Colaboratori vor fi: doamna conf. dr. ing. Emilia Pecheanu de la Facultatea de Automatică, Calculatoare, Inginerie Electrică şi Electronică, domnul conf. dr. ing. Sorin Ciortan – directorul departamentului de Inginerie Mecanică şi Adam-Papadatu Cristian -un student masterand voluntar de la F.A.C.I.E.E, programator.
Pentru informaţii suplimentare, accesaţi: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.