Un concurs pentru o altfel de şcoală Recomandat

9 teach 9 teach

Până în data de 15 mai, profesorii din toată ţara, indiferent că predau limba română, istorie, franceză sau chimie, se pot înscrie la concursul „Teach for future”. Aceştia trebuie să elaboreze un plan de lecţie despre cum pot preda ora cu ajutorul unei imprimante 3D. Profesorii pot lucra individual sau în echipă pentru a realiza conceptul de lecţie.
Înscrierea profesorilor participanţi se va face pe adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
O sabie a unui luptător dac, un scut, clădirea Colosseumului în miniatură toate printate cu o imprimanta 3D. Poate un kit educaţional ce conţine litere, cuvinte, obiecte, care să ajute psihologii şcolari să realizeze testarea psihosomatică a copiilor înscrişi în clasa pregătitoare, sau în activităţile de învăţare pentru copiii cu CES. Sunt doar câteva dintre ideile unor profesori care s-au gândit că pot îmbunatăţi orele de la clasă, arătându-le elevilor aceste obiecte palpabile, în loc să le vorbească despre concepte abstracte.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.