În data de 31 martie 2022 a avut loc la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor evenimentul ştiinţific ”INFORMATION DAY”, derulat în cadrul Proiectului BSB 1101 "Local development and cross border cooperation in the area of agricultural products and traditional food", responsabil instituţional conf. dr. ing. Gabriela IORDĂCHESCU.
Evenimentul a fost derulat în format hibrid, fizic şi online, pe Platforma Miocrosoft Teams. Au participat reprezentanţi ai instituţiilor publice locale şi naţionale, institute de cercetare, asociaţii de producători, experţi tehnici şi cadre didactice din cadrul universităţii. Au luat cuvântul/au realizat prezentări parteneri instituţionali de la Direcţia Agricolă Galaţi, Laboratorul Central pentru Controlul Calităţii şi Igienei Vinului Panciu, Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Brăila, Direcţia de Sănătate Publică Galaţi, Consiliul Judeţean Galaţi, ANCC CAPRIROM, ADR SE (prin Biroul Planificare, Programare şi Monitorizare Regională), ONG ANDRA& LIVE – Brăila, Clusterul Inovativ ”Dunărea de Jos”, Asociaţia Generală a Inginerilor din România.
În format online au realizat prezentări pe tematica proiectului şi au participat la discuţii doamna dr. ing. Nastasia Belc – Director Institutul de Bioresurse Bucureşti şi domnul dr ing. Ştefan Pădure, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Alimentului Românesc.
Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.
Error: No articles to display