AMBASADOR DANUBIUS Recomandat

A fi AMBASADOR DANUBIUS reprezintă un prilej unic, reprezintă o conexiune continuă cu cei mai frumoşi ani ai vieţii, anii petrecuţi la facultate. Universitatea Danubius oferă începând cu acest an şansa unică de a face parte din comunitatea noastră, o comunitate extinsă de peste 20.000 de absolvenţi, persoane care au reuşit şi sunt dornice să îţi împărtăşească din experienţa lor.

Începând cu acest an oferim şansa tuturor celor care doresc să fie apropiaţi de comunitatea danubiană fie că vorbim de foşti şi actuali studenţi, foste şi actuale cadre didactice, foste şi actuale persoane care au făcut parte din structura administrativă sau de ce nu, noi persoane interesate să facă parte din această comunitate. Vino să fii mereu tânăr precum studenţii noştri, să participi la evenimentele noastre şi nu în ultimul rând, să ai parte de recompense financiare alături de noi.

Universitatea Danubius lansează un model unic în România de recompensare legală prin campania AMBASADORUL RECRUTEAZĂ valabil pentru toate persoanele care îşi doresc să îşi consilieze şi să îndrume familia, prietenii, colegii, apropiaţii să se înscrie la unul din programele Universităţii Danubius.

Te aşteptăm Dragă Ambasador să sărbătoreşti alături de noi împlinirea a 30 de ani de existenţă, de evoluţie, de prestigiu, cu învăţământ de înaltă calitate combinat cu tehnici moderne.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.