Educația remedială, tema unui proiect lansat la Școala nr. 28 Recomandat

A debutat proiectul „Şcoala de vară – un start bun în pregătirea Evaluării Naţionale realizat de Prof.  Nineta BĂRBĂTESCU și Diana CRISTOFAN,  de la  Şcoala Gimnazială Nr. 28, Galaţi, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi. Prin această inițiativă se urmărește remedierea și creșterea situației la ȋnvățătură a elevilor, obținerea de rezultate favorabile la Evaluarea Națională de la finalul clasei a IV-a precum și preȋntȃmpinarea rămmȃnerii ȋn urmă la ȋnvățătură și prevenirea insuccesului școlar.

Grupul ţintă este format din elevii din învăţământul primar  care urmează să susţină în anul școlar viitor Evaluarea Naţională la clasa a IV-a,  precum și cadrele didactice din instituţiile  partenere în proiect. Participarea elevilor se realizează online sau fizic. 

Rezultate aşteptate ca urmare a implementării proiectului sunt

Pe lângă obţinerea de rezultate bune la Evaluarea Naţională, aşteptate ca urmare a implementării proiectului, coordonatorii urmăresc și creşterea prestigiului şcolii prin atitudinea solidară pe care elevii o demonstrează.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.