Caravana lecțiilor 'Educaţie la înălţime' a ajuns în Parcul Natural Bucegi Recomandat

Peste 30.000 de elevi din ţară şi din Republica Moldova au participat la ora "Educaţie la înălţime", cea de a treia lecție din serie, transmisă live pe youtube din Parcul Naţional Bucegi.

”Suntem aici cu o nouă lecţie 'Educaţie la înălţime' despre viaţa terestră, despre cum pădurea, acest organism viu, reprezintă plămânul planetei şi comoara vie a acesteia", a spus, la începutul orei, Irina Constantinescu, profesoară de geografie, directoare a Eco-şcolii Cândeşti-Vale (Dâmboviţa).

Participanţii la oră au putut urmări şi imagini surprinse de dronă în locul transmiterii live, respectiv zona Padina de pe platoul Bucegi. De asemenea, au fost oferite imagini cu animale surprinse de camerele de supraveghere video montate în Parcul Natural Bucegi.

Lecţia din Parcul Natural Bucegi este cea de-a treia transmisă live la care au acces elevii tuturor şcolilor din România.Proiectul naţional "Educaţie la înălţime" îşi propune: să familiarizeze elevii şi profesorii cu obiectivele de dezvoltare durabilă într-un mod ce pune în valoare resursele României şi competenţele de secol 21, să creeze lecţii interactive centrate pe elev, cu ajutorul celor mai noi tehnologii şi să ofere materiale corelate cu programa şcolară, accesibile tuturor profesorilor, chiar şi după încheierea transmisiunilor live. Lecţiiile pot fi urmărite pe contul YouTube al Aspire Teachers.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.