TOMBOLA „Fii ambasador Danubius!” Recomandat

Universitatea Danubius vă invită să fiți ambasadorii excelenței universitare și să vă înscrieți la Tombola „Fii ambasador Danubius!”

În fiecare lună, pe data de 29, va avea loc extragerea câștigătorilor, și pe data de 1 a fiecarei luni, se va publica lista celor 3 câștigători ai lunii precedente în sectiunea NEWS.

Premiile constau în power banks, agende, pixuri, tricouri, căni inscripționate Danubius University!

Pentru a participa la tombolă, trebuie să completați formularul de pe website-ul universității.

Proiectul se desfășoară în perioada 1 martie - 30 decembrie 2021

La această Tombola pot participa toate persoanele cu domiciliul stabil pe teritoriul României, dar si al U.E. care sunt inmatriculate ca studenti sau masteranzi ai Universitatii Danubius, cu vârsta de minim 18 ani împliniți la data începerii Tombolei. Mai mult, participantul trebuie să dețină o adresă de poștă electronica personală în perioada promoției.

Deținerea unei adrese de poștă electronica presupune utilizarea unui cont de e-mail pus la dispoziție de către un distribuitor de servicii de Internet sau altă organizație (firma, institutie etc.) care are dreptul să creeze și să desemneze domenii asociate cu adresele de e-mail. Utilizatorul adresei de poștă electronică trebuie să îndeplinească toate cerințele legale cu privire la folosirea și administrarea sa. Verificarea adresei de poștă electronică se face prin transmiterea unui email de confirmare a înscrierii și de validare a identității Participantului”, mai aflăm din regulamentul campaniei.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.