Contractul pentru construcția Lotului 2 al Autostrăzii Timișoara-Moravița intră în procedură de licitație Recomandat

Un sector de autostradă din vestul țării, scos la licitație. Este vorba despre Lotul 2 al Autostrăzii Timișoara-Moravița.

Contractul pentru construcția Lotului 2 al Autostrăzii Timișoara-Moravița intră în procedură de licitație, a anunțat, joi, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu.
CNAIR a transmis, la ANAP, spre validare, documentația de atribuire a contractului pentru construcția celor 33,49 de km ai lotului cuprins între Jebel și Moravița.

Pe traseul acesui nou lot de autostradă se vor construi un pod (560 m) peste CF 124 Timișoara-Reșița și DN 58B, două spații de servicii, două parcări de scurtă durată, un centru de Intretinere si coordonare (CIC) și două noduri rutiere (Nod rutier DN 58B Voiteg și Nod rutier Moravița).

Construcția acestui lot va avea o durată de maximum 48 de luni (12 luni proiectare și 36 de luni execuție), iar finanțarea va fi asigurată prin Programul Transport (PT) 2021-2027.

După validarea documentației de atribuire, CNAIR va publica Anunțul de Participare la licitație, în cadrul căruia se va stabili și data limită pentru depunerea ofertelor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.