Reorganizări la Apele Române. Sindicatul Mureșul organizează proteste Recomandat

Blocul Național Sindical informează că, joi, 20 iunie 2024, la sediul Apele Române, are loc ședința Consiliului de Conducere al acestei instituții în care se vor decide noile organigrame pentru toate structurile din Apele Române.

Anterior, în ședința Biroului executiv al Sindicatul Mureșul din Apele Române - SMAR, afiliat la BNS, s-a decis că la toate locurile de muncă să fie organizată pichetare pe durata toată durata ședinței Consiliului de Conducere.
„În situația în care în ședința de mâine organigramele vor fi aprobate în forma cunoscută, cu desființare și comasare fără nicio logică funcțională a unor structuri din ape sau cu lăsarea fără coordonare a marii părți a formațiilor de lucru din țară, să trecem și la alte forme de protest împotriva acestora, incluzând aici și mitinguri la București, în fața sediului ANAR”, anunță BNS.

,,Este de datoria noastră, a tuturor angajaților din ape să ne apărăm locurile de muncă. Este de datoria noastră, a tuturor angajaților din ape să asigurăm pentru cetățenii acestei țări funcționarea sistemului de gospodărirea a apelor. Este de datoria noastră, a angajaților din ape să oprim pe oricine dorește distrugerea sistemului de gospodărire a apelor din România, din nepricepere sau cu rea credință!”, a precizat Cornel Brişcaru, președinte SMAR.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.