Președintele CJ Galați anunță o nouă investiție în infrastructura rutieră: un fost drum de piatră, modernizat de la zero Recomandat

O nouă investiție pe drumurile din nordul județului se apropie de finalizare. Este vorba de un drum de piatră dintre Buciumeni (Tecucelu Sec)și Țepu (DJ252G) care a fost modernizat de la zero, a anunțat Costel Fotea, președintele CJ Galați.

„Fostul drum de piatră dintre Buciumeni (Tecucelu Sec)și Țepu (DJ252G) a fost modernizat de la zero, iar zilele acestea, profitând și de vremea bună de afară, se toarnă cel de-al doilea strat de asfalt (stratul de uzură). Este o investiție extrem de importantă pentru mii de oameni din Țepu, Gohor, Munteni, Negrilești, Cerțești, Priponești și Ghidigeni, care nu mai trebuie să ocolească prin Tecuci pentru a ajunge în Adjud, și de aici la Bacău sau către Brașov prin Oituz.

Practic, acum au o nouă variantă pentru a ajunge la Adjud - una mai scurtă, modernă și sigură, care înseamnă mai puțini kilometri și mai puțin timp petrecut în trafic”, a transmis Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.