Marcel Ciolacu anunță că vila de protocol din Bulevardul Aviatorilor nu este modernizată cu bani de la bugetul de stat Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că a primit răspunsul RA-APPS despre vila de pe Bulevardul Aviatorilor. Niciun ban de la bugetul statului nu a fost investit, susține șeful Guvernului.

Potrivit zvonurilor, vila de protocol urma să fie atribuită preşedintelui Klaus Iohannis.

„Am întrebat la RA-APPS şi mi s-a răspuns foarte clar: niciun ban de la bugetul statului nu a fost investit. Aşa este decizia Consiliului de Administraţie. Sunt din venituri proprii”, a explicat Ciolacu la RTV.
Regia Protocolului de Stat alocă între 7 şi 9 milioane în renovarea unei vile potrivit informațiilor care circulă în spațiul public.

„M-am lămurit. Nu este niciun act normativ în Guvernul României, la Secretariatul General care să aloce bani pentru acea clădire. Mai mult, este o decizie a Consiliului de Administraţie. E cu grad seismic, din ce am înţeles eu, este o clădire reprezentantivă şi în al treilea rând este monument istoric clasa A”, a explicat premierul Marcel Ciolacu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.