Un social-democrat român este noul chestor al Parlamentului European Recomandat

Europarlamentarul Victor Negrescu a fost ales, joi, chestor al Parlamentului European. Social democratul va gestiona relația cu grupurile politice, cu Curtea de Justiție a Uniunii Europene și cu birourile de legătură ale Parlamentului European.

„Sunt onorat de această oportunitate să reprezint România și Partidul Social Democrat la acest nivel în legislativul european. În această calitate voi gestiona relația cu grupurile politice, cu Curtea de Justiție a Uniunii Europene și cu birourile de legătură ale Parlamentului European”, a declarat europarlamentarul PSD.
Negrescu a mai declarat că va lupta în continuare pentru o reprezentare cât mai bună a României la cel mai înalt nivel pentru a crește influența țării noastre și contribui la dezvoltarea Uniunii Europene în interesul cetățenilor.

„Le mulțumesc colegilor mei din Parlamentul European, grupului S&D, conducerii PSD și delegației noastre din legislativul european pentru susținerea și sprijinul acordat”, a precizat Negrescu, noul chestor al PE.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.