Sighiartău, PNL: eu sunt sigur că AUR poate să bată PSD Recomandat

Deputatul liberal Robert Sighiartău susține că PSD va guverna cu AUR din 2024. „Mă bazez în primul rând pe legăturile care stau în spatele acestor partide politice inclusiv în modul în care AUR alege să se bată cu PSD în teritoriu”, a explicat Sighiartău.

Declarațiile au fost făcute în emisiunea Proiect de ţară.

„PSD are un joc murdar, dublu, apropo de coaliţie şi de parteneriat iar eu văd PSD guvernând cu AUR din 2024”, a declarat Robert Sighiartău.

Liberalul mai susține că AUR crește în sondaje și poate ajunge pe primul loc „din cauza lipsei de leadership, din cauza modului în care se conduc anumite ministere”.

„Este scenariul extrem de valabil. Există, pe lângă sondajele relevante la nivel national, o majoritate tăcută care la acest moment nu spune că votează cu AUR, de ruşine. Eu sunt sigur că AUR poate să bată PSD dar mai am şi acum semne de întrebare legat de ceea ce se întâmplă între PSD şi AUR. De-a lungul timpului, am văzut o potenţare între cel două partide şi cei doi lideri”, a precizat Sighiartău.
Ultimele sondaje arată că AUR a depășit PNL și se află pe locul doi în topul preferințelor românilor. Pe primul loc rămâne PSD.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.