Clădire câștigată în instanță de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați Recomandat

Înalta Curte de Casație și Justiție a României a respins definitiv recursul declarat de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Galaţi împotriva sentinţei civile nr. 741, pronunţate la 10 mai 2021 de Curtea de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat.

Astfel, după aproape 6 ani, se încheie procesul dintre Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Galați pe dreptul de proprietate pe clădirile numite Corp A, de pe str. Gării și Carnabel, a declarat prorectorul universității gălățene, Alexandru Nechifor.

Clădirea respectivă a găzduit, timp de mai mulți ani, sediul Facultății de Chimie Alimentară. Acum, în ea își desfășoară activitatea Facultatea de Educație Fizică și Sport și Centrul de kinetoterapie al universității.

„Acum având in vedere sentința, vom demara astăzi reactualizarea Studiilor pentru a putea depune spre finanțare pe POR pentru consolidarea și reabilitarea totală a imobilului”, a mai spus prorectorul Alexandru Nechifor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.