Alimentaţia şi UDJG Recomandat

20 al 20 al

Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor (FSIA) din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, parteneră în proiectul SafeConsume (proiect Orizont 2020; https://safeconsume.eu/), organizează, împreună cu Institutul Norvegian de Cercetare în Domeniul Alimentelor (NOFIMA), Conferinţa Internaţională cu titlul Shedding light on the dark territory of food safety – future solutions for risk reduction in domestic kitchens (Facem lumină pe tărâmul întunecat al siguranţei alimentare - soluţii de viitor pentru reducerea riscurilor alimentare în bucătăriile casnice). Conferinţa are loc în perioada 27-28 iunie 2022 la Hotel Caro, în Bucureşti, şi va fi urmată, în data de 29 iunie, de un workshop. Scopul evenimentelor este de a face cunoscute practicile consumatorilor care determină riscul microbiologic de îmbolnăvire prin intermediul alimentelor, dar şi o serie de strategii pentru a reduce acest risc. Programul este o combinaţie de prezentări scurte, demonstraţii şi dezbateri.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.