Analiza perspectivelor învățământului românesc, la „Inovație în educație: Învățământul în era digitală” Recomandat

Un studiu realizat recent de YouGov, la inițiativa Microsoft, arată că 71% dintre cele 750 de cadre didactice intervievate (care predau în școli și licee) sunt de părere că tehnologia i-a ajutat să își sporească nivelul de pregătire profesională și să își îmbunătățească metodele de predare.

Educația este unul dintre domeniile asupra căruia Microsoft și-a îndreptat atenția de-a lungul timpului și s-a implicat în proiecte prin care a contribuit la digitalizarea și, implicit, la dezvoltarea sistemului de învățământ din România. În prezent, compania pune la dispoziția studenților, elevilor și profesorilor instrumente digitale eficiente care să le faciliteze acestora accesul rapid la tot ceea ce au nevoie, înlesnind procesul de predare și învățare.

De asemenea, prin produsele și soluțiile pe care le dezvoltă, Microsoft asigură și implementarea politicilor de securitate și managementul central al dispozitivelor utilizate de o unitate de învățământ, ceea ce duce la eficientizarea proceselor instituționale.

Cu scopul de a analiza în detaliu perspectivele asupra viitorului sistemului de învățământ, și oportunitățile pe care le avem în față, Microsoft România organizează pe data de 16 septembrie evenimentul „Inovație în educație: Învățământul în era digitală”.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.