Alexandria Erasmus Treasure Hunt Recomandat

E.Sava_Popovici Marți, 22 Octombrie 2024 0

În perioada 14-19 octombrie 2024, Liceul Teoretic Constantin Noica din Alexandria a sărbătorit “Zilele Erasmus+”, ocazie cu care cadrele didactice și elevii au asistat la activități de diseminare și ateliere de schimb de bune practici. Totodată, au luat parte la un concurs local de vânătoare de comori alexandrene dar și workshop-uri de informare și conștientizare cu privire la importanța internaționalizării școlii prin proiecte europene.

Pe 16 octombrie, Liceul Teoretic “Constantin Noica” s-a alăturat partenerilor din întreaga Uniune Europeană care celebrează Zilele Erasmus, organizând Alexandria Erasmus Treasure Hunt, împreună cu alte două licee alexăndrene acreditate Erasmus: Colegiul Național “Alexandru Ioan Cuza” și Colegiul Național Pedagogic “Mircea Scarlat”.

La evenimentul care a avut loc la Centrul Multifuncțional pentru Tineri din Alexandria au luat parte reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Teleorman, ai Primăriei Alexandria, conducerea liceului, dar și cadre didactice, părinți și elevi de la Liceul Teoretic “Constantin Noica”.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.