Concursul Național "Identificare de produse tradiționale", Ediția a VI-a Recomandat

Evenimentul, care a avut loc la finalul lunii trecute, în Holul de Marmură al Facultății de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare, U.S.V. Iași, a a avut succes, după cum spune ministrul MADR.

Desfășurat cu sprijinul Universității de Științele Vieții "Ion Ionescu de la Brad" Iași - Facultatea de Ingineria Resurselor Animale și Alimentare și în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Județeană Iași, evenimentul a constituit o oportunitate pentru participanții acestei ediții de a avea un schimb constructiv de opinii gastronomice și de a afla lucruri noi despre bucătăria tradițională.

Au fost înscrise în concurs peste 50 de preparate, cel mai mare număr de până acum, acestea fiind împărțite pe 3 categorii: preparate de bază, preparate dulci și băuturi

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.