Firea anunță că are sprijinul lui Ciolacu pentru candidatura la Primăria Capitalei Recomandat

Gabriela Firea a anunțat că va fi candidatul PSD la alegerile pentru funcția de primar general al Capitalei. Fostul ministru al Familiei a dezvăluit faptul că are sprijinul liderului PSD pentru a se înscrie în cursa electorală.

Gabriela Firea susține că Marcel Ciolacu i-a transmis că ea rămâne candidatul PSD la Primăria București în ciuda scandalului legate de azilele groazei din Voluntari.

„Domnul președinte mi-a spus că eu sunt candidatul, că nu vede o altă persoană din cadrul PSD București. Domnul președinte mi-a spus foarte clar că are informații, ca prim-ministru știe că sunt nevinovată, că vina mea a fost că am avut încredere în oameni. Vina mea este faptul că o consiliera a avut legătură cu acea persoană implicată în cămine, nu eu direct, nici consiliera mea direct. Știe că sunt nevinovată și că în momentul acesta este dificil, dar că din punctul domniei sale de vedere, rămân candidatul PSD la Primăria Capitalei”, a declarat Gabriela Firea.

Potrivit lui Firea, discuția cu Ciolacu a avut loc în ziua în care a demisionat din fruntea Ministerului Familiei. Ea recunoaște că decizia privind candidatura poate fi schimbată dacă sondajele de opinie arată că un alt candidat PSD are șanse mai mari de a câștiga cursa electorală. Un alt candidat din partea PSD ar putea fi Daniel Băluță, primarul Sectorului 4 al Capitalei.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ultima modificare Miercuri, 09 August 2023 11:41

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.