Dotări prin PNRR pentru Palatul Copiilor din Galați Recomandat

Consiliul Județean Galați va depune un proiect de dotare a Palatului Copiilor cu diverse echipamente și materiale didactice, în cadrul Planului Național de Redresare și Reziliență, se arată într-o informare pe pagina instituției.

Conform criteriilor impuse în cadrul apelului de proiecte, vor putea fi finanțate doar cabinetele de navomodele și limbi străine de la sediul din Galați, precum și cel de cultură și civilizație românească de la Clubul Copiilor din Tecuci (filială a Palatului Copiilor).

„Am decis să venim în sprijinul Palatului Copiilor și să accesăm fonduri europene pentru dotarea cu diverse echipamente IT și materiale didactice. Pe lista echipamentelor care vor fi achiziționate se află truse electrice de traforaj și alte dispozitive asemănătoare pentru cabinetul de navomodele, zeci de manuale și resurse educaționale, laptopuri, sisteme de sonorizare, multifuncționale, display-uri interactive și tablete. Vom accesa maximum din cât ne permite acest apel de proiecte, în condițiile în care sunt eligibile doar o parte dintre cabinetele didactice în care se desfășoară diverse activități extrașcolare”, a declarat Costel Fotea, președintele Consiliului Județean Galați.

Valoarea investiției este de aproape 190.000 de lei.

Palatul Copiilor Galați este în subordinea Ministerului Educației Naționale.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.