Începe Târgul Educaţional Student #UDJG Recomandat

9 udjg 9 udjg

Peste 2.500 de elevi de clasele a XI-a şi a XII-a din 30 de licee ale judeţului sunt aşteptaţi mâine la Târgul Educaţional Student #UDJG de la Galaţi, pentru a afla detalii despre programele de studiu şi condiţiile de cazare din campus oferite de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. Acţiunea va avea loc în intervalul 10,00-16,00, în holul sediului central din Domnească nr. 47.
Toate facultăţile vor aduce la standuri tot ce au mai bun! În plus, elevii vor putea afla detalii despre organizaţiile studenţeşti din UDJG, alte centre de formare, şi vor putea participa la o tombolă cu premii oferite de partenerii din mediul de afaceri: companiile APAN, Arabesque, Graphotek şi Roman’s.
La deschiderea oficială a evenimentului sunt aşteptaţi: oficialităţi locale, reprezentanţi ai I?J, parteneri, cadre didactice, studenţi, elevi şi părinţi. La anumite intervale de timp, evenimentul va fi transmis live pe Facebook.
Târgurile educaţionale „Student #UDJG” se înscriu în proiectul „Parteneriat pentru performanţa educaţională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, alături de Inspectoratele Şcolare Judeţene şi de instituţiile din învăţământul preuniversitar. Ultimul Târg Educaţional Student #UDJG organizat, în acest an, de către UDJG va avea loc pe 16 noiembrie la Brăila.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.