Elevi în vizită la UDJG Recomandat

22 el 22 el

Peste 30 de elevi de la Centrul Judeţean de Excelenţă Slobozia, judeţul Ialomiţa au vizitat joi Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi. Tinerii cu rezultate bune la învăţătura au avut o primă întâlnire, în sala Senatului, cu prof. dr. ing. Puiu-Lucian Georgescu, Rectorul UDJG, apoi au mers, la cerere, la Facultatea de Medicină şi Farmacie şi la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor.
Rectorul UDJG i-a întâmpinat pe oaspeţi cu un mesaj de salut, în care a punctat faptul că este foarte important pentru ei să-şi aleagă traseul profesional încă din timpul liceului, în funcţie de pasiuni şi interese. Cadrele didactice de la SIA le-au prezentat elevilor şi profesorilor ialomiţeni staţiile pilot de carne, lapte şi bere, iar cele de la Medicină le-au arătat cele mai noi dotări de la sediul din Port.
La final, elevii au „testat” mâncarea de la cantina studenţească, de care s-au declarat extrem de mulţumiţi. Vizita în judeţul nostru s-a încheiat cu o incursiune la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi.
Astfel de vizite informative se încadrează, alături de târgurile educaţionale „Student#UDJG”, în proiectul „Parteneriat pentru performanţă educaţională”, derulat de Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, alături de Inspectoratele Şcolare Judeţene şi de instituţiile din învăţământul preuniversitar din Galaţi şi judeţele vecine.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.