Evaluări pentru directori şi directori adjuncţi Recomandat

17 examen 17 examen

Evaluarea probei scrise de la concursul naţional pentru directori şi directori adjuncţi de şcoli se realizează în prezenţa candidaţilor, prevede procedura trimisă inspectoratelor şcolare de Ministerul Educa?iei. Doi membri ai comisiei evaluează lucrările în sala de concurs şi camerele de supraveghere audio-video trebuie să înregistreze obligatoriu toată această activitate. Amintim că proba scrisă a examenului de directori are loc pe data de 18 februarie 2022 şi începe la ora 10:00. Ministrul Cîmpeanu a anunţat că în prima etapă, care s-a încheiat în decembrie, au fost ocupate doar 60% dintre posturile scoase la concurs.
La finalul rezolvării testului standardizat, fiecare candidat predă testul şi foaia de concurs responsabilului de sală, semnează borderoul de predare-primire a testelor şi rămâne în sală pentru a participa la etapa de evaluare a acestuia. Responsabilii de sală vor avea în mapa sălii şi lista nominală a celor 2 membri ai comisiei de concurs repartizaţi pentru evaluarea lucrărilor din sala respectivă. După predarea tuturor pieselor şi foilor de concurs, responsabilii de sală invită în sala respectivă membrii comisiei de evaluare şi observatorii care doresc să participe la activitate. Obligativitatea asigurării securităţii lucrărilor candidaţilor, până când acestea se predau membrilor comisiei de evaluare, revine responsabilului de sală, prevede procedura oficială.
Comisiile evaluează obligatoriu testul standardizat în prezenţa candidatului şi a doi martori aleşi dintre candidaţii din sală şi consemnează punctajul în borderoul de notare existent pe foaia de concurs fără a face însemnări sau notări pe acesta sau pe lucrare. Evaluarea se realizează în sălile în care candidaţii au susţinut proba scrisă, prin deplasarea în sălile respective a membrilor comisiilor de evaluare şi, după caz, a observatorilor. Camerele de supraveghere audio-video trebuie să înregistreze obligatoriu toată activitatea de evaluare.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.