Ministrul Culturii, Bogdan Gheorghiu le-a citit povești copiilor în cadrul programului 'Citeşte-mi 100 de poveşti' Recomandat

Ministrul, împreună cu preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a participat la o sesiune de lectură de Asociaţia OvidiuRo în cadrul programului naţional ''Citeşte-mi 100 de poveşti''.  Gheorghiu le-a citit povești copiilor de la Şcoala gimnazială din Valea Moldovei.

"Să citesc acestor copii minunaţi a fost o ocazie bună de a intra în lumea fascinantă a poveştilor şi să iau parte la un proiect care îi va ajuta să îşi dezvolte competenţele de învăţare. 'Citeşte-mi 100 de poveşti' este un proiect naţional care demonstrează încă o dată că Educaţia şi Cultura sunt complementare în procesul de formare a copiilor. Mulţumesc organizatorilor şi doamnei directoare a şcolii, doamna Elena Geamăn. Doresc succes tuturor educatorilor, învăţătorilor şi profesorilor care au avut un an dificil, cu provocările pandemiei, şi care s-au adaptat astfel încât copiii să nu întrerupă procesul de învăţare", a declarat Gheorghiu.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.