DOR, o întâlnire interesantă Recomandat

27 DOR 27 DOR

Studenţii şi cadrele didactice de la Facultatea de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi sunt invitaţi marţi, 2.03.2021, începând cu ora 17.00, la o dezbatere interactivă despre alimentele tradiţionale şi despre certificarea calităţii produselor alimentare româneşti la nivel naţional şi european. Tema principală a întâlnirii de lucru va fi DOR - Denumirea de origine românească, invitatul special al dezbaterii fiind domnul Ştefăniţă Decebal Pădure, preşedintele Asociaţiei pentru Promovarea Produsului Românesc şi reprezentatul Patronatelor la Comitetul Economic şi Social European. Domnul Pădure a urmat studii doctorale în domeniul Ingineriei Produselor Alimentare în cadrul Şcolii Doctorale a Universitaţii Dunărea de Jos din Galaţi, finalizând o teză de doctorat în domeniul certificării calităţii produselor tradiţionale româneşti. Dezbaterea se va desfăşura sub egida: “Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn.”, un citat promovat de Benjamin Franklin. Citat care de fapt înseamnă ceva de genul: spune-mi şi uit, învaţă-mă şi s-ar putea să-mi amintesc, implică-mă şi învăţ. Întâlnirea, organizată on-line pe platforma Microsoft Teams, face parte din seria evenimentelor organizate de Departamentul de relaţii cu studenţii şi orientare profesională (DOPS-SIA) şi de Compartimentul de Marketing Academic, dedicate studenţilor Facultăţii de Ştiinţa şi Ingineria Alimentelor, care are ca scop principal orientarea formării educaţionale în acord cu cerinţele pieţei muncii şi ale angajatorilor.

Evaluaţi acest articol
(1 Vot)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.