„Personalități buzoiene de ieri și de azi” Recomandat

E.Sava_Popovici Joi, 10 Octombrie 2024 0

Personalitatea lunii septembrie 2024, în cadrul proiectului Primăriei „Personalități buzoiene de ieri și de azi” este ing. Constantin Damov, cofondator și președinte al Grupului Green, cel mai mare reciclator din România și din Uniunea Europeană.

Buzăul, în viziunea sa de dezvoltare și-a propus să devină centrul național al economiei circulare, iar existența la Buzău al Green Grup ajută și inspiră adminitrația să realizeze acest deziderat.

Constantin Damov (și cetățean de onoare al municipiului Buzău) este cu una dintre cele mai importante personalități din România în domeniul sustenabilității și al economiei circulare. Iar Grupul Green,

De 8 ani, lună de lună, Primăria Buzău prezintă tinerei generații exemple de oameni, de ieri și de azi, care și-au adus sau își aduc contribuții remarcabile la progresul comunităților în care au activat sau activează.

La conferința ținută în Palatul Comunal, cu această ocazie, Constantin Damov a ținut atât o lecție despre protejarea mediului prin reciclarea tuturor deșeurilor, dar și o lecție de economie, în fața elevilor de la Liceul Tehnologic „Alexandru Ioan Cuza” din Buzău, însoțiți de director, Corina Moise Poenaru și de mai mulți profesori.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.