A doua ediție Film în Sat în Dolj Recomandat

E.Sava Popovici Marți, 09 Iulie 2024 0

Totul se va întâmpla pe stadionul din localitate, la baza dealului pe care se află Cula Cernăteștilor. De aceea, în perioada 5-7 iulie, programul de vizitare al culei va fi prelungit până seara târziu, astfel încât cei care vin la festival să poată beneficia și de tururi ghidate ale punctului muzeal.

Acest festival face parte din acțiunile susținute de Consiliul Județean Dolj menite să pună în valoare spațiul rural și monumentele istorice din județ.

”Aproape 8000 mii de oameni au fost în cele două seri pe stadionul de la baza Culei Cernăteștilor, iar alte câteva sute au participat la activitățile, atelierele și momentele artistice din cadrul festivalului de artă, pe stadion și în curtea culei. Cu toții au transformat a doua ediție a Film in Sat într-un succes incontestabil.

Consiliul Județean Dolj susține astfel de manifestări artistice tocmai pentru a pune în valoare moștenirea culturală, patrimoniul și frumusețea satului românesc din județul nostru.

Felicitări, Costi Traistaru, pentru susținerea oferită de Primăria Cernătești în cadrul acestui eveniment! Îți mulțumesc, Cuzin Toma, pentru spectacolul oferit! Ne revedem la a treia ediție Film in Sat, la Cernătești!”- Președinte CJ Dolj, Cosmin Vasile.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.