Spitalul Județean Galați se transformă într-un centru de excelență în oncologie. Costel Fotea: Investim alte 5 milioane de euro Recomandat

După cele două acceleratoare liniare de particule, PET-CT și noul scintigraf, Consiliul Județean Galați aduce și cel mai performant RMN existent pe piața medicală din România în acest moment, un CT de 128 de slice-uri, robot pentru pregătirea medicamentelor de care au nevoie bolnavii oncologici, precum și alte echipamente de ultimă generație pentru intervenții chirurgicale, neurochirurgicale, urologice și radiologice.

„Spitalul nostru se transformă, astfel, într-un centru de excelență în oncologie, oferind pacienților acces la tehnologii medicale de ultimă generație. Faptul că am reușit să fim unul dintre cele 8 proiecte câștigătoare din 30 înscrise demonstrează angajamentul nostru pentru îmbunătățirea continuă a serviciilor medicale”, a anunțat Costel Fotea, președintele CJ Galați.

Toate aceste echipamente vor fi folosite pentru a diagnostica mai repede cancerul și a-l trata cât mai eficient, la Galați.

„Asta înseamnă să faci din sănătate o prioritate cu adevărat. Iar investițiile nu se opresc aici”, a transmis Fotea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ultima modificare Vineri, 18 Octombrie 2024 00:57

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.