Platformă de date deschise la PMB Recomandat

E.Sava_Popovici Marți, 08 Octombrie 2024 0

Primăria Capitalei anunţă licitaţie pe SEAP pentru actualizarea băncii de date urbane a Municipiului Bucureşti şi realizarea unei platforme de date deschise.

Achiziţia face parte din proiectul "Hub mobilitate şi management urban", finanţat prin fonduri PNRR. Contractul are o valoare estimată de 5,1 milioane lei. Termen limită pentru primirea ofertelor: 7 noiembrie.

În anunţ se menţionează că Primăria Capitalei a implementat o soluţie geospaţială care gestionează integrat activităţile PMB într-o bază de date unică - Banca de date Urbane (BDU), parte integrantă a Sistemului Informatic Integrat pentru Managementul Activităţilor din PMB.

Durata contractului este de 18 luni, la care se adaugă durata perioadei de garanţie şi a suportului tehnic de minim 12 luni.

În martie 2024, primarul Capitalei, Nicuşor Dan, informa că Bucureştiul va avea un Hub prin intermediul căruia vor fi digitalizate serviciile de management urban şi mobilitate urbană şi va fi pusă în funcţiune o platformă pentru comunicarea cu cetăţenii şi formarea iniţiativelor.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.