Război în coaliția de guvernare. Declarații acide din partea liderilor Ciolacu și Ciucă Recomandat

Liderii coaliției de guvernare, social democratul Marcel Ciolacu și liberalul Nicolae Ciucă, se atacă reciproc. Scandalul a izbucnit din cauza amendamentului care i-ar permite lui Klaus Iohannis să candideze la alegerile parlamentare pe lista PNL.

Șeful PSD este acuzat că nu respectă o înțelegere pe care a avut-o cu liberalii. Marcel Ciolacu neagă informația. „Un singur comentariu: Nici domnul Ciucă, nici domnul Iohannis – împreună sau separat, nu au fost în programul meu pe 3 aprilie. Ca să nu se mai încurce domnul Ciucă în explicații”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Răspunsul a venit tot pe rețelele de socializare.

„Chiar dacă nu a menționat cineva ziua de 3 aprilie, este greu de crezut că domnul Ciolacu își amintește ceva din acea perioadă dacă a uitat ce a discutat săptămâna trecută”, a scris Nicolae Ciucă.
Anterior, Ciucă a spus că „este discutabil” atunci când a fost întrebat dacă mai are încredere în Marcel Ciolacu și a amenințat.
„Este clar că nu există o susţinere a demersurilor politice în interiorul coaliţiei, motiv pentru care vom avea o atitudine pe măsură”, a transmis Nicolae Ciucă.
Situația va fi analizată de membrii Biroului Permanent Național al PNL în ședința de miercuri.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.