Trei contracte pe mobilitate urbană în Alba Iulia finalizate Recomandat

E.Sava_Popovici Miercuri, 18 Septembrie 2024 0

„Am recepționat lucrările executate pe un al treilea contract din cele cinci încheiate de municipiul Alba Iulia pe mobilitate urbană. Este vorba de lotul 1, respectiv bulevardul Regimentul V Vânatori, bulevardul Ferdinand și strada I.C. Brătianu.

De-a lungul celor 3,03 km de carosabil, a fost modernizată infrastructura rutieră, cu delimitarea benzilor de transport public, reabilitarea trotuarelor, crearea de piste pentru bicicliști, amenajarea spațiilor verzi, asigurarea scurgerii apelor de pe suprafața străzilor, semaforizarea intersecțiilor principale cu prioritizarea transportului public, realizarea unor stații moderne și iluminate de autobuz, dar și realizarea unui sistem de bike-sharing.

Pe tronsonul recepționat astăzi, executantul a fost Elis Pavaje SRL, valoarea lucrărilor fiind de 30.269.547 lei fără TVA, iar garanția acestora 60 de luni. Așa cum am anunțat, până la 1 decembrie vom recepționa toate lucrările contractate, bicicletele pentru bike-sharing și centrul de management integrat al traficului”- Gabriel Pleșa, primar Alba Iulia

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.