Sorin Grindeanu: În decembrie, se va circula pe A7 între Buzău și Focșani Recomandat

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a anunțat că pe Autostrada A7, între Buzău și Focșani, se va circula în acest an. Cert este că între Buzău și Focșani, de la începutul lunii decembrie, se va circula pe toate cele patru loturi, a spus ministrul în timpul unei inspecții pe șantier.

Cele patru loturi sunt la un grad de construcție de peste 90%, spune ministrul Transporturilor. El mai spune că din discuțiile cu constructorul a reieșit că pe loturile 1, 2 și 4 ale Autostrăzii Moldovei se va putea circula din jurul datei de 1 noiembrie, fără podul de la Buzău. Lotul 3 va fi terminat undeva în jurul datei de 1 decembrie, iar podul aproape de sfârșitul anului.

„Cert este că între Buzău și Focșani, de la începutul lunii decembrie, se va circula pe toate cele patru loturi. Pe celelalte două, de asemenea, care au termen de finalizare anul acesta, între Ploiești și Buzău, sunt tot în jur de 90%, ceea ce ne duce ca și calendar în aceeași perioadă ca acestea patru loturi”, a declarat Sorin Grindeanu.

El a mai spus că spre Pașcani lucrările au trecut 50%/ „La sfârșitul anului viitor să se poată circulă de la București până la Pașcani pe autostradă. Nu am niciun fel de emoții că acest lucru nu se va întâmpla”.
Autostrada Moldovei-A7 va avea aproape 440 km de la Ploiești până la Siret, la granița cu Ucraina.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.