Se fac probe la instalaţiile de alimentare cu energie termică din București Recomandat

Termoenergetica anunță că începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică. Operațiunea se va desfășura concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalațiile interioare. Astfel se pregătește rețeaua petru sezonul de iarnă în București.

Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) SA anunță că, miercuri, începe încărcarea cu apă a instalaţiilor de alimentare cu energie termică, concomitent cu efectuarea probelor de presiune la instalațiile interioare. Acţiunile sunt necesare în vederea pregătirii reţelei de termoficare pentru noul sezon de încălzire 2024 -2025.
Termoenergetica le solicită bucureștenilor să se asigure că lucrările la instalaţiile interioare din imobile vor fi finalizate în timp util, astfel încât să fie evitate incidentele (inundaţii în apartamente sau în subsolurile blocurilor) ce pot apărea odată cu încărcarea acestora.

Compania reamintește că este obligația asociaţiilor de proprietari de a se asigura că instalaţiile interioare proprii (de alimentare cu energie termică) sunt în stare de funcţionare şi că sunt finalizate lucrările din interiorul imobilelor.
Data exactă privind începerea furnizării agentului termic pentru încălzire va fi anunţată ulterior, respectiv după îndeplinirea condițiilor legale.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.