Traficul din Capitală. Ciolacu: Voi convoca o întâlnire la Guvern cu primarul general Nicușor Dan, cu primarii de sectoare și miniștrii implicați Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat că va convoca în următoarele zile o întâlnire la Guvern cu primarul Nicușor Dan, primarii de sectoare și cu mai mulți miniștri. Participanții vor discuta despre problemele din traficul bucureștean.

Premierul susține că „începerea anului școlar aduce probleme legate de trafic, în mod special în Capitală”.

„Aici avem simultan lucrări majore de extindere a metroului și de reabilitare a linilor de tramvai și a sistemului de încălzire. Sunt multe zone din oraș unde, din cauza lucrărilor, traficul este blocat. Trebuie mai multă implicare din partea autorităților locale, dar și centrale, astfel ca bucureștenii să se poate deplasa decent prin București în aceste luni dificile. Voi convoca în următoarele zile o întâlnire la Guvern cu primarul general Nicușor Dan, cu primarii de sectoare și miniștrii implicați: Transporturi, Energie, Educație, Dezvoltare și, nu în ultimul rând, Interne. Oamenii s-au săturat de polemici politice sterile, vor cu adevărat soluții! Și după această întâlnire vom veni cu soluții”, a explicat Marcel Ciolacu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.