Nicolae Ciucă despre iminenta lansare a cărții„În Slujba țării”: Să nu se aștepte cineva la un bestseller Recomandat

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunțat luni seara când va fi lansată și cum va fi numită cartea sa. Să nu se aștepte cineva la un bestseller, este o poveste a vieții mele, a spus liderul liberal, în timpul unei emisuni la Antena 3 CNN.

Cartea va fi lansată la începutul lunii septembrie și va avea titlul „În Slujba țării”, a explicat Nicolae Ciucă. Să nu se aștepte cineva la un bestseller, este o poveste a vieții mele, a adăugat Nicolae Ciucă.

„Pot spune că am fost un militar norocos. Nu am avut o carieră confortabilă, dar poate că asta a fost șansa mea”, a declarat Ciucă.

El a mai spus că a scris cartea „ca un exercițiu de transparență și dialog cu cetățenii”. Este o carte dedicată vieții sale, de la copilărie, până la liceul militar și la cariera profesională, a dezvăluit Nicolae Ciucă.
„Cel mai important lucru, cred că trebuie să-l menționez, acum îl spun la dumneavoastră, în cuvinte, l-am scris în carte: le mulțumesc pentru că ceea ce am realizat în viață li se datorează lor, tuturor celor care mi-au fost colegi, camarazi în unitățile în care mi-am desfășurat activitatea”, a încheiat Nicolae Ciucă.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.