Premierul Marcel Ciolacu susține că România este printre primele cinci țări din lume în privința premiilor alocate sportivilor olimpici Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu susține că Românie este printre primele cinci țări din lume în privința premiilor alocate sportivilor olimpici. Șeful Guvernului consideră că doar așa pot fi motivați și alți tineri sportivi să aspire la marea performanță.

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat vineri că totalul premiilor oferite medaliaților la Jocurile Olimpice duce România în top 5 mondial. Aceste milioane de euro alocate ca premii sunt printre banii cheltuiți cel mai eficient de România în ultimii ani, a adăugat Marcel Ciolacu.

„Vreau să-i felicit încă o dată pe toți performerii României de la Olimpiadă, este cel mai bun rezultat al nostru din ultimii 16 ani. Cuantumul premiilor oferite medaliaților duce țara noastră în top 5 mondial și este firesc să fie așa! Doar așa putem să motivăm și alți tineri sportivi să aspire la marea performanță. Aceste milioane de euro alocate ca premii sunt printre banii cheltuiți cel mai eficient de România în ultimii ani”, a declarat Ciolacu.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.