Parteneriat pentru accesul persoanelor cu dizabilități la produse și servicii Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că accesul persoanelor cu dizabilități la produse și servicii va permite participarea activă a acestora la viața comunității.

Declarația a fost făcută în cadrul unui eveniment al Consiliului Național al Dizabilității din România și al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor.

„Accesul persoanelor cu dizabilități la produse și servicii va permite participarea activă a acestora la viața comunității, în condiții de egalitate. Pentru că avem o obligație față de societatea pe care ne-o dorim în România! România nu poate să fie o societate modernă, o societate bazată pe respect, dacă nu ne implicăm mai mult ! Aveți un partener în mine și în Guvernul României și îi felicit și pe domnul director de la ANPC, și pe reprezentanții mediului privat. Cred că e un început discret, dar un exemplu care ne va obliga în viitor să ne implicăm și mai mult. Pentru că este insuficient să plătim alocații sau să facem legi. Este foarte important și acest lucru, dar nu este determinant. Determinant este accesul dumneavoastră la o viață cât mai normală, la fel ca noi toți”, a declarat premierul român.

Marcel Ciolacu a participat la evenimentul de semnare a parteneriatului „Șanse egale pentru o viață independentă”, încheiat între Consiliul Național al Dizabilității din România (CNDR) și Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC). Parteneriatul vizează incluziunea consumatorilor cu dizabilități.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.