Aproape 300 de milioane de lei, pentru noi proiecte finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny” în 15 județe Recomandat

Ministrul Adrian-Ioan Veștea a semnat 18 noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, în valoare totală de 294.193.915,93 de lei.

Contractele, semnate împreună cu o parte dintre beneficiarii proiectelor, vizează modernizarea infrastructurii rutiere, dar și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare menajeră și a sistemelor de distribuție a gazelor naturale.

”Încurajez toți primarii, indiferent de județul în care se află, să identifice problemele cu care se confruntă comunitățile pe care le conduc și să acceseze fondurile naționale disponibile, pentru a veni cu soluțiile potrivite. Totodată, reiterez disponibilitatea mea și a experților din cadrul Ministerului Dezvoltării de a sprijini, prin mijloacele de care dispunem, orice inițiativă a unui reprezentant local în acest sens”, a precizat ministrul Adrian-Ioan Veștea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.