Circulație restricționată pe Valea Oltului. Ciolacu: Analizăm chiar poate ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopții Recomandat

Premierul Marcel Ciolacu solicită ca o parte din lucrarea de pe Valea Oltului să se facă pe timpul nopții. Analizăm chiar poate ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopții, dar ele trebuie făcute, a transmis luni premierul Marcel Ciolacu.

El a anunțat că va avea o întâlnire cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu pentru a discuta despre Valea Oltului..

„Se crează un disconfort. Am văzut niște imagini că au căzut niște stânci. Totuși viața are prioritate. Împreună cu domnul Grindeanu analizăm chiar poate ca parte din lucrări să se facă pe timpul nopții, dar ele trebuie făcute. Era evident că se va crea un disconfort, dar nu putem risca viața șoferilor”, a transmis premierul Marcel Ciolacu.
Autoritățile au anunțat că în perioada 8 iulie – 9 august, pe DN 7 Pitești-Sibiu, pe tronsonul kilometric 242– 250, în zona localității Boița, județul Sibiu, traficul rutier se va desfășura pe rute ocolitoare. Măsura de închidere a circulației rutiere a fost instituită, zilnic, în intervalul orar 6.00 – 20.00, pentru derularea lucrărilor de defrișare versant, ce se impun a fi executate premergător construcției autostrăzii Sibiu – Pitești.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ultima modificare Luni, 08 Iulie 2024 23:19

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.