Rovinietă poate fi cumpărată de pe www.ghiseul.ro Recomandat

Ministrul Cercetării, Inovării şi Digitalizării, Bogdan Ivan, a anunţat toate tipurile de rovinietă pot fi cumpărate direct pe www.ghiseul.ro. Măsura se aplică de joi, 27 iunie.

„Am făcut încă un pas pentru a aduce statul la un click distanță! Pentru că am intrat în perioada concediilor, am vrut să mai scăpăm românii de o grijă. Începând de astăzi, 27 iunie, românii care pornesc la drum pot cumpăra toate tipurile de rovinietă direct pe www.ghiseul.ro, prin câteva clickuri”, a anunțat Ivan.

Numărul de utilizatori ai platformei este în creștere.

„Avem deja peste 2,2 milioane de utilizatori Ghișeul.ro, iar acum, la jumătatea anului 2024, platforma a procesat 3 milioane de tranzacții. Ghișeul.ro continuă să aibă o creștere solidă, pentru că românii folosesc soluțiile eficiente de interacțiune online cu administrația: cei peste 2 miliarde de lei colectați în primele 6 luni din 2024 depășesc valoarea colectată pe tot parcursul anului 2023. Rovinieta poate fi cumpărată pe o durată de 1 zi, 10 zile, 30 de zile, 60 de zile sau 12 luni”, a adăugat ministrul Bogdan Ivan.

Pe parcursul acestui an, echipa MCID a lucrat pentru optimizarea funcționalităților Ghișeul.ro atât în platforma web, cât și în aplicația mobilă. Cazierul judiciar online, descărcat deja de sute de mii de români, poate fi accesat acum și în aplicația mobilă, a precizat Ivan.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.