Cine a obținut cel mai bun rezultat al PSD din țară la alegerile pentru consiliile județene Recomandat

Victorie zdrobitoare și istorică la Galați. Candidatul PSD pentru președinția Consiliului Județean Galați, Costel Fotea, a obținut cel mai bun rezultat al partidului din întreaga țară. Cu 62% voturi obținute duminică, Fotea este cel mai bine plasat lider PSD la alegerile pentru consiliile județene.

Rezultatele parțiale arată că la alegerile locale Costel Fotea a obținut 62,15%. El obține astfel un nou mandat, al treilea, în fruntea Consiliului Județean Galați. Faptul că este cel mai bun rezultat al PSD din toată țara a fost confirmat de președintele filialei gălățene, europarlamentarul Dan Nica.

„Locul întâi pe țară în PSD 62% pentru președintele Consiliului Județean, Costel Fotea! Felicitări!”, a anunțat Dan Nica pe Facebook.
Costel Fotea a anunțat care sunt obiectivele sale în noul mandat.

„Continuăm împreună, dragi gălățeni! Vă mulțumesc pentru încrederea acordată. Rămân un om echilibrat și un președinte de Consiliu Județean hotărât să facă performanță pentru Galați. Și mă cunoașteți – CUVÂNTUL MEU ESTE CUVÂNT. Urmează alți patru ani de muncă, de proiecte pe fonduri europene, de dezvoltare a zonei noastre. Mulțumesc, Galați! Mulțumesc, gălățeni din întreg județul”, a transmis Costel Fotea.

Pe lângă performanța politică, mult mai importantă este cea administrativă. Județul Galați este campion la atragerea de fonduri europene, având sume mult mai mari decât Capitala și alte orașe importante. În plus, administrația Fotea a finalizat și are în dezvoltare sute de proiecte din toate domeniile.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.