Cupa CJ Vrancea la handbal și fotbal Recomandat

Evenimentul sportiv, cu o participare numeroasă a copiilor, a fost organizat ieri în sala sporturilor din Biliești de Clubul Sportiv Pro Sport Focșani: 2024”, proiect susținut și finanțat de Consiliul Județean Vrancea în baza Legii nr. 350/2005.

Competiția coordonată de profesorul Laurențiu Muscalu, organizată în acest an în memoria fostului președinte al CJ Vrancea, Cătălin Toma, a reunit peste 600 de copii din județ, toate cele 20 de echipe participante fiind premiate cu fonduri asigurate de administrația județeană, în cadrul programului de susținere a proiectelor dedicate tinerilor, inclusiv din domeniul sportiv. De asemenea, și echipa de handbal ”Speranța” Pro Sport Focșani, Campioana României la Junioare 3, a fost premiată de CJ Vrancea.

”Felicitări copiilor, tinerilor sportivi, antrenorilor și profesorilor care îi îndrumă! Sportul înseamnă sănătate și ne bucurăm că putem susține astfel de acțiuni care promovează mișcarea în rândul copiilor”, a transmis Ionel Cel-Mare, vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.