Firea, Negoiță și Băluță sunt pe lista candidaților PSD pentru Consiliul General al Municipiului București Recomandat

Trei politicieni importanți deschid lista PSD a candidaților pentru Consiliul General al Municipiului București-CGMB. Este vorba despre Gabriela Firea, Robert Negoiță și Daniel Băluță.

„Ingineri, juriști, profesori, cadre medicale, economiști, specialiști în administrație publică sau comunicare. Tineri, femei, bărbați activi și seniori sunt colegii mei care vor munci cu dedicare în Consiliul General al Municipiului București. Echipa social-democrată pentru Capitală este determinată să transforme Bucureștiul în “orașul dorit de oameni”! După 9 iunie, voi avea alături de mine colegi cu experiență în administrație și care știu ce au de făcut pentru oameni și acest oraș”, a explicat Firea.

Candidatul PSD la Primăria Capitalei va deschide și lista de candidați pentru CGMB.

„Am depus lista reprezentanților social-democrați pentru Consiliul General al Municipiului București și peste 37.000 de semnături de susținere. Orice lider, cu atât mai mult un primar general, are nevoie de o echipă de oameni profesioniști, cu dorință și putere de muncă, cu experiență în domeniul său de activitate. Împreună cu cei mai eficienți primari de sector din Capitală, Robert Negoiță și Daniel Băluță, șeful campaniei electorale și îi mulțumesc pentru asta, deschid lista PSD pentru Consiliul General al Municipiului București tocmai pentru a arăta cât de important este acest for de conducere, aici fiind votați direct reprezentanții oamenilor”, a precizat Gabriela Firea.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Lasă un comentariu

Asigură-te că ai introdus toate informațiile necesare, indicate printr-un asterisk (*). Codul HTML nu este permis.